Εκτύπωση

Παραγωγή μούστου και διαδικασία παρασκευής κρασιού στο σχολείο μας, στα πλαίσια του Εργαστηρίου Κηπουρικής κατά τον μήνα Οκτώβριο. Οι ποικιλίες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν Σαββατιανό και Αγιωργίτικο. Βάλαμε τον μούστο σε 4 βαρέλια και επιλέξαμε να έχουμε τέσσερις χρωματισμούς: λευκό, βαθύ κόκκινο, ροζέ και ανοιχτό κόκκινο. Αξιοποιήσαμε όλα τα προϊόντα που μας δίνει η άμπελος και οι μαθητές μας εξασκήθηκαν σε διάφορες τεχνικές. Ολοκληρώσαμε με το στάδιο της εμφιάλωσης και της ετικετοποίησης του κρασιού μας.

326241984 1897496690623557 6368740582113360575 n 326828093 458836242986899 1317588677612161499 n

326888934 924314582264867 8210322151196126324 n 326941673 698253268672307 7591220962554766463 n

327059118 527984675843261 6338659888783648353 n