Παραγωγή μούστου και διαδικασία παρασκευής κρασιού στο σχολείο μας, στα πλαίσια του Εργαστηρίου Κηπουρικής κατά τον μήνα Οκτώβριο. Οι ποικιλίες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν Σαββατιανό και Αγιωργίτικο. Βάλαμε τον μούστο σε 4 βαρέλια και επιλέξαμε να έχουμε τέσσερις χρωματισμούς: λευκό, βαθύ κόκκινο, ροζέ και ανοιχτό κόκκινο. Αξιοποιήσαμε όλα τα προϊόντα που μας δίνει η άμπελος και οι μαθητές μας εξασκήθηκαν σε διάφορες τεχνικές. Ολοκληρώσαμε με το στάδιο της εμφιάλωσης και της ετικετοποίησης του κρασιού μας.