Παραγωγή μούστου και διαδικασία παρασκευής κρασιού στο σχολείο μας, στα πλαίσια του Εργαστηρίου Κηπουρικής κατά τον μήνα Οκτώβριο. Οι ποικιλίες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν Σαββατιανό και Αγιωργίτικο. Βάλαμε τον μούστο σε 4 βαρέλια και επιλέξαμε να έχουμε τέσσερις χρωματισμούς: λευκό, βαθύ κόκκινο, ροζέ και ανοιχτό κόκκινο. Αξιοποιήσαμε όλα τα προϊόντα που μας δίνει η άμπελος και οι μαθητές μας εξασκήθηκαν σε διάφορες τεχνικές. Ολοκληρώσαμε με το στάδιο της εμφιάλωσης και της ετικετοποίησης του κρασιού μας.

326241984 1897496690623557 6368740582113360575 n 326828093 458836242986899 1317588677612161499 n

326888934 924314582264867 8210322151196126324 n 326941673 698253268672307 7591220962554766463 n

327059118 527984675843261 6338659888783648353 n